• pensioen Oisterwijk

  Advies/bemiddeling onafhankelijke hypotheken

 • Hypotheek Oisterwijk

  Advies/bemiddeling collectief en individueel pensioen

 • uitvaartverzekeringen Oisterwijk

  Financiele planningsrapporten

 • Pensioen Oisterwijk

  Advies/bemiddeling expiraties, risicoverzekeringen en bancaire lijfrentes

 • Overig Oisterwijk

  Prio staat voor lagere kosten en toekomst gericht advies

Hypotheekadviseur in Oisterwijk

Zodra u zich begint te oriŽnteren op een hypotheek rijst snel de vraag welke hypotheek voor u geschikt is. Beide hypotheekvormen hebben eigen voorwaarden en Fiscale aspecten en daarmee voor- en nadelen.

Hieronder staan de beide vormen met meer informatie over de desbetreffende vorm. Wij zijn graag bereid u een toelichting te geven in een persoonlijk gesprek bij mij op kantoor, bij u thuis of via skype..


Hypotheekvormen

Zodra u zich begint te oriŽnteren op een hypotheek rijst snel de vraag welke hypotheek voor u geschikt is. Elke hypotheekvorm heeft eigen voorwaarden en fiscale aspecten en daarmee andere voor- en nadelen. Op deze pagina vindt u informatie over de meest gebruikte hypotheekvormen. Ik ben graag bereid e.e.a. verder toe te lichten in een persoonlijk gesprek bij mij of bij u thuis of via skype.


Algemene informatie

Bent u nieuw op het gebied van hypotheken en heeft u nog weinig kennis van de verschillende termen dan kan het raadzaam zijn om u eerst wat meer in te lezen. Ik heb veel voorkomende begrippen verzameld en uitgelegd. U kunt hieronder doorklikken voor gedetaileerde informatie over de verschillende onderwerpen.Mogelijkheden voor u!

Heeft u voldoende kennis van hypotheektermen en - vormen? Bereken dan hier de maximale hypotheek die bij uw inkomen past.

Na het zetten van de handtekening stopt onze adviserende rol niet. Gedurende de looptijd van de hypotheek blijf ik u informeren over mogelijkheden voor wat betreft rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen en/of verhogingen die voor u mogelijk financieel voordeel opleveren. Mijn adviserende rol is pas afgerond op de einddatum van uw hypotheek.

Woont u in de buurt van Oisterwijk? Kom langs ons kantoor! Want als u uiteindelijk een keuze maakt uit alle beschikbare hypotheken, wilt u er maar 1. En dat is de beste die er is voor u, nu en later.